Hoe je een Nieuwe Baan vindt op jouw Niveau en de Volgende Stap maakt in je Loopbaan

 
 

Een Overzicht van het Totale Loopbaan Programma

Als je al een tijdje onder je niveau werkt en moeite hebt om te ontdekken wat je wilt, is het tijd voor het volgende hoofdstuk in je loopbaan. Maar hoe pak je dat aan?

Nieuwe Baan Stap voor Stap is een compleet loopbaanprogramma waarin je met mijn bewezen 4-stappen systeem toewerkt naar een nieuwe, passende baan die weer uitdaging & plezier brengt.

We gaan op zoek naar het gebied waar jouw passies, kwaliteiten en kansen op de arbeidsmarkt overlappen en we maken stapsgewijs (eindelijk) een positieve verandering in je loopbaan mogelijk. Dit zijn de 4 stappen die je gaat volgen:

 

Stap 1. Mijn Passies Ontdekken
Inzicht in: drijfveren, motivaties, ambities & waarden. Resultaat: 3 Persoonlijke Passies

Stap 2. Mijn Kwaliteiten Ontdekken
Inzicht in sterke kanten, toegevoegde waarde & jouw expertise. Resultaat: 3 Natuurlijke Kwaliteiten

Stap 3. Mijn Kansen Ontdekken
Inzicht in jouw kansen & mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Resultaat: 3 Actuele Kansen

Stap 4. Mijn Actieplan Opstellen
Concrete acties en stappen die je neemt om een nieuwe baan te vinden. Resultaat: Een Nieuwe, Passende Baan

 
 

in 5 Weken een Nieuwe, Passende Baan

Het programma duurt in totaal 5 weken. Je krijgt iedere week automatisch toegang tot de volgende module van Nieuwe Baan Stap voor Stap en je boekt iedere week een nieuw resultaat. Omdat je onbeperkt toegang hebt tot het programma, kan je overigens je eigen tempo aanhouden en meer tijd nemen als je bijvoorbeeld vakantie neemt. We doorlopen de volgende modules:

Module 1: Start & Voorbereiding

 • Ik geef je een compleet overzicht van het programma en leg uit hoe we gaan toewerken naar een nieuwe, passende baan.
 • Nieuwe Baan Stap voor Stap is gebaseerd op twee krachtige kernconcepten. Ik laat je zien uit hoe het programma 'onder de motorkap' werkt.
 • Ik deel een aantal 'loopbaan mindsets' zodat een nieuwe baan onvermijdelijk wordt uit en je maakt kennis met andere deelnemers van Nieuwe Baan Stap voor Stap.

Module 2: Mijn Huidige Situatie

 • We maken hier de weg vrij naar een nieuwe baan en de eerste stap naar vooruitgang in je loopbaan is accepteren en begrijpen waar je nu staat.
 • Je hebt een punt op de horizon nodig om naar toe te werken. Je stelt hier een concreet doel op voor een nieuwe baan.
 • We pauzeren even en je maakt inzichtelijk waar je nu staat en waar je naar toe wilt groeien in je loopbaan.

Module 3: Mijn Passies Ontdekken

 • Je brengt met behulp van de vier bronnen in kaart wat jouw 3 belangrijkste passies zijn zodat je voldoening & plezier kan ervaren in je loopbaan.
 • Je brengt jouw dieperliggende behoeften, motivaties en waarden en interesses in kaart om te bepalen wat voor jou écht belangrijk is.
 • Je vindt een antwoord op de vraag: Hoe kan ik voldoening & plezier ervaren in mijn loopbaan?
 • Trainingsvideo's, Testen, Modellen & Invuloefeningen

Module 4: Mijn Kwaliteiten Ontdekken

 • Je ontdekt met behulp van de vier bronnen wat jouw 3 Natuurlijke Kwaliteiten zijn zodat je het beste uit jezelf kan halen én waarde kan creëren in een nieuwe baan.
 • Je maak inzichtelijk wat je van nature goed kan, wat de sterkste verbindingen in jouw brein zijn en hoe deze zich uiten in je dagelijkse leven.
 • Je vindt een antwoord op de vraag: Hoe kan ik persoonlijke groei en succes ervaren in m'n nieuwe baan?
 • Trainingsvideo's, Testen, Modellen & Invuloefeningen

Module 5: Mijn Kansen op de Arbeidsmarkt Ontdekken

 • Je krijgt met behulp van verschillende invalshoeken inzicht in jouw 3 Actuele Kansen zijn op de arbeidsmarkt zodat je eenvoudiger een nieuwe, passende baan vindt.
 • Je leert hoe je interessante kansen kan signaleren & benutten en zodat je je tijd & aandacht goed kan besteden.
 • Je vindt een antwoord op de vraag: Welke kansen kan ik benutten op de arbeidsmarkt?
 • Trainingsvideo's, Concepten, Trends, Informatie & Invuloefeningen

Module 6: Mijn Actieplan Opstellen

 • In deze laatste module stel je een Nieuwe Baan Actieplan op gebaseerd op de Sweet Spot. De plek waar jouw passies, kwaliteiten en kansen overlappen.
 • Je leert welke acties leiden tot een nieuwe baan en hoe je een effectief, persoonlijk actieplan opstelt.
 • Je vind een antwoord op de vraag: Welke acties moet ik concreet nemen om een nieuwe baan te vinden?
 • Jouw actieplan heeft één belangrijk resultaat: Een Nieuwe Baan die uitdaging & plezier brengt!
 

BONUS #1: 2 x 30 min. 1-op-1 Online Coaching Sessies

 • Jouw loopbaan is een persoonlijk vraagstuk en zodra je aan de slag gaat, ontstaan er specifieke vragen en uitdagingen.
 • Een nieuwe stap zet je niet alleen en we gaan in totaal twee sessies van 30 minuten 1-op-1 in gesprek over de volgende stap in je loopbaan via Skype (gratis te downloaden).
 • Ik geef o.a. feedback op jouw persoonlijke actieplan en je kan al je specifieke vragen stellen over jouw loopbaan.
 • Je krijgt rechtstreeks toegang tot mijn agenda en je kan zelf een afspraak inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Waarde: 197,- GRATIS

BONUS #2: Complete CV Check

 • Jouw CV is het belangrijkste document tijdens het solliciteren en bepaalt of je toegang krijgt tot een eerste gesprek.
 • Uit onderzoek blijkt dat je gemiddeld 8 seconden hebt om indruk te maken met je CV.
 • Om ervoor te zorgen dat je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek doen we een complete controle op 5 belangrijke punten (vormgeving, opbouw etc.)
 • Je stuurt jouw CV naar ons op en we sturen deze gecontroleerd en aangepast naar je terug.

Waarde: 47,- GRATIS

BONUS #3: Toegang tot de Loopbaan Community

 • Je bent zeker niet de enige die worstelt met een carrièreswitch en het vinden van een nieuwe baan.
 • In deze BESLOTEN Loopbaan Community ondersteunen mensen elkaar met de zoektocht naar een nieuwe baan en het proces wat daarbij hoort.
 • Je kan anderen hier vragen om feedback, al je vragen stellen over je loopbaan en waardevolle lessen leren van anderen.
 • Zodra je Nieuwe Baan Stap voor Stap inschakelt, krijg je ook direct automatisch toegang tot de Loopbaan Community en kan je ook alle berichten en geschiedenis teruglezen.

Waarde: 47,- GRATIS

Mijn doel is om jou te begeleiden naar een nieuwe, passende baan die weer uitdaging & plezier brengt en je krijgt deze bonussen als aanvulling op Nieuwe Baan Stap voor Stap zodat je alle instrumenten hebt om een Nieuwe, passende Baan te vinden én te krijgen.

 

"Duidelijke uitleg in de modules. Ik heb hier veel van geleerd en een nieuwe baan gevonden!" -Mark

"Het is me dankzij jouw programma gelukt om mijn onzekerheid te overwinnen en ben sinds gisteren begonnen met mijn nieuwe baan! Yes!" -Roos

 

"Ik weet eindelijk wie ik ben, wat ik echt wil en welke baan het beste bij mij past!" -Floor

"Thanks Tom! Ik heb eindelijk een nieuwe uitdaging gevonden en jouw programma heeft daar een groot aandeel in gehad" -Vincent

 
TOEGANG: Nieuwe Baan Stap voor Stap 297,-
BONUS: 1-op-1 Online Coaching Sessie 197,- GRATIS
BONUS: Complete CV Check 47,- GRATIS
BONUS: Toegang Loopbaan Community 47,- GRATIS
Nu tijdelijk met 60% korting: 588,- 297,-

Met 100% Tevredenheidsgarantie
Ik wil dat je je veilig voelt over je investering in Nieuwe Baan Stap voor Stap en je kan het programma daarom zonder risico de totale duur (5 weken) uitproberen met mijn 100% tevredenheidsgarantie. Als je alle testen, oefeningen en modellen hebt ingezet en je bent niet tevreden over het eindresultaat, ontvang je zonder gedoe het geld terug op je rekening en behoudt je toegang tot het volledige programma. Stuur mij dan gewoon even een e-mail!

 

Boek vandaag vooruitgang in je Loopbaan

Je doorloopt op het online platform het 4-stappen systeem van Nieuwe Baan Stap voor Stap met behulp van trainingsvideo's, testen en reflectie opdrachten, kant-en-klare invuloefeningen en toegang tot trends & info over de arbeidsmarkt.

 • Direct aan de slag - Je kan met je gebruikersnaam en wachtwoord direct inloggen op het platform en vandaag nog vooruitgang boeken in je loopbaan.
 • Regie over je eigen loopbaan - Onbeperkt & voor altijd toegang tot 'Nieuwe Baan Stap voor Stap' zodat je altijd in staat bent om je professionele toekomst vorm te geven.
 • 100% online - Overal te volgen & Openen vanaf iedere laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding.
 • Coaching & Support - Wij staan voor je klaar! Je kan via een live-chat, e-mail of telefoon altijd contact met ons opnemen voor vragen en ondersteuning tijdens het programma.
 

Waarom kan ik je helpen?

Je vraagt jezelf waarschijnlijk af.. Wie is Tom Dekker? Ik gebruik hieronder even een minuutje om uit te leggen wie ik ben en waarom ik je kan helpen met vinden van een nieuwe, passende baan.

De afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 100+ volwassenen begeleid naar een passende keuze over hun toekomst, talloze studie- en loopbaanbegeleiders geïnterviewd, uiteenlopende boeken en artikelen gelezen over persoonlijk ontwikkeling en vooral in m'n eigen carrière de nodige persoonlijke lessen geleerd over wie ik ben, wat ik echt wil en mijn plek in de wereld.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar dieperliggende patronen die alles aan de oppervlakte helpen verklaren en er werd gaandeweg een patroon zichtbaar om toe te werken naar een nieuwe, passende baan met meer uitdaging & plezier. Ik ontdekte een aantal terugkerende elementen, een aantal bepalende principes voor een succesvolle verandering in je loopbaan.

Ik heb dit patroon uitgewerkt in mijn 4-Stappen Loopbaansysteem: Nieuwe Baan Stap voor Stap. Hierin deel ik mijn beste testen, hulpmiddelen, strategieën, oefeningen, inzichten en persoonlijke lessen die mij jaren gekost hebben om te leren en te verzamelen.

Ik geloof in jouw capaciteit om persoonlijk te groeien. Jouw omstandigheden en mogelijkheden staan niet vast en met de juiste inzichten en tools kan je toewerken naar een betere toekomst.

Leer van mijn ervaringen en laat mij je helpen om de volgende stap kan maken in je loopbaan zodat je het beste uit jezelf kan halen en voldoening ervaart in je werk.

 

Veelgestelde Vragen

Kan ik direct gebruik maken van Nieuwe Baan Stap voor Stap?
Ja, zodra je de bestelling hebt afgerond, kan je inloggen op het platform en direct aan de slag met de eerste module van Nieuwe Baan Stap voor Stap: Start & Voorbereiding.

Hoe krijg ik toegang tot het programma?
Tijdens de bestelling kies je een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens krijg je onbeperkt toegang tot het online platform van Nieuwe Baan Stap voor Stap. Je kan het programma daarna vanaf ieder apparaat met een internetverbinding volgen.

Hoelang duurt het totale programma?
Het programma duurt in totaal 5 weken en je krijg iedere week automatisch toegang tot een nieuwe module. Je kan overigens je eigen tempo bepalen en ook een week wat rustiger aan doen omdat je bijvoorbeeld met vakantie gaat. Als je er elke dag een uurtje mee bezig bent, kan je het programma in vijf weken afronden.

Kan ik mijn werkgever vragen om dit te vergoeden?
Bij een (gedwongen) ontslag of reorganisatie is een werkgever meestal bereid om je (financieel) te ondersteunen naar een nieuwe baan. Het is de moeite waard om dit even na te vragen bij je werkgever.

Ik wil graag een carrièreswitch maken. Is dit iets voor mij?
Ja! Ten grondslag aan een succesvolle carrièreswitch ligt een goed inzicht in je passies en kwaliteiten aangevuld met een realistisch beeld van de arbeidsmarkt en een concreet actieplan om een switch mogelijk te maken. Dit zijn de 4-stappen die je in Nieuwe Baan Stap voor Stap doorloopt.

Ik krijg te maken met een (gedwongen) ontslag. Kan dit mij helpen?
Ja! Na een ontslag heb je een unieke kans om opnieuw te bepalen wat voor jou echt belangrijk is en hoe je je toekomst gaat invullen. In Nieuwe Baan Stap voor Stap leer je op basis van zelfkennis de juiste beslissingen te maken over je toekomt.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Jouw privacy is een belangrijke prioriteit. Jouw gegevens worden opgeslagen op een beveiligde plek en worden NOOIT gedeeld of getoond aan anderen. Zie hier het privacy statement.

Ik heb nog een aantal specifieke vragen. Hoe kan ik contact opnemen?
Stuur een e-mail naar Tom@getclarity.nl, klik op de groene button rechtsonder of stel hieronder jouw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je een andere vraag over Nieuwe Baan Stap voor Stap?

Stel hieronder je vraag en we nemen z.s.m. contact met je op!